Yukarı Çık
Atagün Turizm
Telefon
Balayı Turları
Balayı Turları
Balayı turlarınız atagunturizm.com’da
Size özel fırsatlar burada!
Vize İşlemleriBalayı TurlarıTüm Dünya FuarlarıUçak Biletiniz 5 dakikada hazır.Atagün Turizm ile Tatilin Keyfini Çıkarın
Erken Rezervasyon İmkanları
Termal Oteller
Yurtiçi Yurtdışı Uçak Biletleri
Maximum 6 Taksit

Yunanistan Vizesi

Yunanistan Vizesi İçin Gerekli Olan Belgeler.
! Şirketimiz Yunanistan konsolosluğa sizin adınıza basvuru yetkisine sahiptir.

! Son 5 sene içerisinde schengen vizeniz varsa konsolosluğa gelmeniz gerekmemektedir. 

İşveren olarak Yunanistan vize başvurusu.

  • Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Yunanistan konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış, seyahat detaylarını ve vize talebinizi belirten dilekçe
  • Ticari Sicil Gazetesi Fotokopisi
  • Vergi Levhasının Fotokopisi
  • İmza Sirküleri Fotokopisi
  • Yeni Tarihli Faaliyet Belgesi Fotokopisi
  • Hesap Cüzdan Fotokopisi
  • Gayrimenkul Tapu Fotokopisi
  • Kredi Kartları Fotokopisi
  • Otel Ve Uçak Rezervasyonları,
  • Ticari Seyahatleriniz İçin Yunanistan daki Firmadan Davetiye
  • 2 Resim ( Arka Fonu Beyaz, Yeni Çekilmiş ve Rötuşlanmamış )
  • Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
  • Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 ? Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası

Bordrolu Çalışan olarak Yunanistan  vize başvurusu

  • Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Yunanistan  konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış, seyahat detaylarını ve vize talebinizi belirten dilekçe (dilekçe imza sirküleri sahibi tarafından imzalanmalıdır.)
  • Ticari Sicil Gazetesi Fotokopisi
  • Vergi Levhasının Fotokopisi. (Son dönem matrahı görünmelidir. )
  • İmza Sirküleri Fotokopisi
  • Yeni Tarihli Faaliyet Belgesi ( Son altı ay içinde alınmış olmalı ve ilk müracat ise aslı )
  • Hesap Cüzdan Fotokopisi (güncel olmalıdır.Gidiş amacı ticari ise şirket Turistikse şahıs hesap cüzdanı olmalı. İnternet dökümü kabul olmamaktadır.Eğer bankadan tastikli bir döküm alınacaksa , ekinde banka şubesinin imza sirküleri fotokopisi olmalıdır. )
  • SGK işe giriş bildirgesi, SGK hizmet dökümü, son üç aylık maaş bordrosu
  • Sözleşmeli ise noterden tastikli sözleşme ve maaş yazısı
  • Var ise Gayrimenkul tapu, araç ruhsatı, kira geliri v.s. fotokopisi
  • Var ise Kredi Kartları Ekstre Fotokopisi
  • Otel Ve Uçak Rezervasyonları,
  • Ticari Seyahatleriniz İçin Yunanistan’daki Firmadan Davetiye
    (faks veya mail olması yeterlidir)
  • Eğer eş, akraba, aile ziyareti için gidiliyorsa belediye tasdikli orijinal davetiye gerekmektedir. Ve geniş aile vukuatlı nüfus kayıdı çıkarılmalıdır.
  • 2 adet fotoğraf 35x45 Biometrik ( Arka Fonu Beyaz, Yeni Çekilmiş ve Rötuşlanmamış olmalıdır.6 aydan eski olmamalı)
  • Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
  • Seyahat Süresini Kapsayan Seyahat Sağlık Sigortası
  • Kimlik fotokopisi
  • İlk kez Schengen vizesine başvuranların son okuduğu okulun diploma fotokopisi, Evli ise evlilik cuzdan fotokopisi ibraz etmeleri önerilir !!!

Ev Hanımı olarak Yunanistan vize başvurusu

  • Yunanistan konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış seyahat detaylarını ve vize talebiniz belirten dilekçe
  • Gayrimenkul tapu fotokopisi
  • Hesap cüzdan fotokopisi
  • Eşi çalışıyor ise veya işveren ise yukarıda belirtilen belgeler eklenecektir.
  • 2 Resim ( Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış )
  • Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
  • Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 ? Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası
  • Eşinin geçerli yada eski Yunanistan vizesi varsa fotokopileri

Öğrenci olarak Yunanistan vize başvurusu

  • Yunanistan Konsolosluğu vize departmanına hitaben dilekçe
  • Okuldan yeni tarihli öğrenci belgesi
  • 18 yaş dolmamış ise anne ve babadan Yunanistan ya seyahat edebilmesi için muvafakat name
  • Aile işveren ise veya bordrolu ise yukarıda belirtilen belgelerin tamamı eklenecektir.
  • 2 Resim ( Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış )
  • Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
  • Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 ? Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası
  • Anne veya Babanın geçerli yada eski Yunanistan vize si varsa fotokopileri

Emekli olarak Yunanistan vize başvurusu

  • Yunanistan Konsolosluğu vize departmanına hitaben dilekçe
  • Emekli cüzdanı fotokopisi
  • Sağlık karnesi fotokopisi
  • Gayrimenkul tapu fotokopisi
  • Banka cüzdan fotokopisi
  • 2 Resim ( Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış )
  • Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
  • Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 ? Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası
ATA & GÜN TURİZM SEYAHAT HİZMETLERİ LTD. ŞTİ.
ADRES : SİNANPAŞA MH. ŞAİR NEDİM CAD.KÜÇÜK İŞ MERKEZİ NO:40 KAT:3 D.5 BEŞİKTAŞ / İSTANBUL
TEL : (212) 227 97 00 (pbx) - 0212 227 97 01
GSM : 0(532) 234 48 44 ( HAKAN GÜNEŞ ) info@atagunturizm.com
Facebook
Twitter
Google Plus
Otobüs Bileti ve Uçak Bileti Visa Uçak Bileti MasterCard galileo