Yukarı Çık
Atagün Turizm
Telefon
Balayı Turları
Balayı Turları
Balayı turlarınız atagunturizm.com’da
Size özel fırsatlar burada!
Vize İşlemleriBalayı TurlarıTüm Dünya FuarlarıUçak Biletiniz 5 dakikada hazır.Atagün Turizm ile Tatilin Keyfini Çıkarın
Erken Rezervasyon İmkanları
Termal Oteller
Yurtiçi Yurtdışı Uçak Biletleri
Maximum 6 Taksit

İspanya Vizesi

Ispanya Vizesi İçin Gerekli Olan Belgeler.

! İspanya schengen üyesi olmasına karşın, ilk defa schengen vizesine başvuracak kişiler adına firmamızın başvuru yetkisi vardır.

İşveren olarak Ispanya vize başvurusu.

  • Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Ispanya konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış, seyahat detaylarını ve vize talebinizi belirten dilekçe
  • Ticari Sicil Gazetesi Fotokopisi
  • Vergi Levhasının Fotokopisi
  • İmza Sirküleri Fotokopisi
  • Yeni Tarihli Faaliyet Belgesi Fotokopisi
  • Hesap Cüzdan Fotokopisi
  • Gayrimenkul Tapu Fotokopisi
  • Kredi Kartları Fotokopisi
  • Otel Ve Uçak Rezervasyonları,
  • Ticari Seyahatleriniz İçin Ispanya'da ki Firmadan Davetiye
    ( Ispanya'dan gönderilen davetiyenin bir sureti sizde diğerininse Ispanya konsolosluğu vize departmanında olması gerekmektedir.)
  • 2 Resim ( Arka Fonu Beyaz, Yeni Çekilmiş ve Rötuşlanmamış )
  • Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
  • Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 ? Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası

Bordrolu Çalışan olarak İspanya vize başvurusu

  • Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Ispanya konsolosluğa hitaben, işveren tarafından yazılmış şirketteki görevinizi, seyahat detaylarını ve vize talebiniz belirten dilekçe.
  • Şirketin imza sirküleri
  • Vergi levhasının fotokopisi
  • Yeni tarihli faaliyet belgesi fotokopisi
  • Ticari sicil gazetesi fotokopisi
  • Sigorta işe giriş bildirgesi fotokopisi ( SSK giriş bildirgesi tekrar ve yeni işe giriş ise eski SSK işe giriş bildirgesi)
  • Son üç aylık bordro fotokopisi
  •  Hesap Cüzdan Fotokopisi (güncel olmalıdır.Gidiş amacı ticari ise şirket Turistikse şahıs hesap cüzdanı olmalı. İnternet dökümü kabul olmamaktadır.Eğer bankadan tastikli bir döküm alınacaksa , ekinde banka şubesinin imza sirküleri fotokopisi olmalıdır. )
  • Var ise Gayrimenkul tapu ,araç ruhsatı,kira geliri v.s  fotokopisi
  • Var ise Kredi kartları extre fotokopisi
  • Turistik gidenlerden otel ve uçak rezervasyonları,
  • Ticari Seyahatleriniz İçin Ispanya'da ki Firmadan Davetiye( fax yada mail yeterli )
  • 2 Fotoğraf  ( Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış 6 aydan eski olmamalı )
  • Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
  • Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 ? Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası
  • Kimlik fotokopisi
  • İlk kez Schengen vizesine başvuranların son okuduğu okulun diploma fotokopisi, Evli ise evlilik cuzdan fotokopisi ibraz etmeleri önerilir !!!

Ev Hanımı olarak Ispanya vize başvurusu

  • Ispanya konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış seyahat detaylarını ve vize talebiniz belirten dilekçe
  • Gayrimenkul tapu fotokopisi
  • Hesap cüzdan fotokopisi
  • Eşi çalışıyor ise veya işveren ise yukarıda belirtilen belgeler eklenecektir.
  • 2 Resim ( Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış )
  • Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
  • Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 ? Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası
  • Eşinin geçerli yada eski Ispanya vizesi varsa fotokopileri

Öğrenci olarak Ispanya vize başvurusu

  • Ispanya Konsolosluğu vize departmanına hitaben dilekçe
  • Okuldan yeni tarihli öğrenci belgesi
  • 18 yaş dolmamış ise anne ve babadan Ispanya'ya seyahat edebilmesi için muvafakat name
  • Aile işveren ise veya bordrolu ise yukarıda belirtilen belgelerin tamamı eklenecektir.
  • 2 Resim ( Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış )
  • Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
  • Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 ? Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası
  • Anne veya Babanın geçerli yada eski Ispanya vizesi varsa fotokopileri

Emekli olarak Ispanya vize başvurusu

  • Ispanya Konsolosluğu vize departmanına hitaben dilekçe
  • Emekli cüzdanı fotokopisi
  • Sağlık karnesi fotokopisi
  • Gayrimenkul tapu fotokopisi
  • Banka cüzdan fotokopisi
  • 2 Resim ( Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış )
  • Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
  • Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 ? Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası
ATA & GÜN TURİZM SEYAHAT HİZMETLERİ LTD. ŞTİ.
ADRES : SİNANPAŞA MH. ŞAİR NEDİM CAD.KÜÇÜK İŞ MERKEZİ NO:40 KAT:3 D.5 BEŞİKTAŞ / İSTANBUL
TEL : (212) 227 97 00 (pbx) - 0212 227 97 01
GSM : 0(532) 234 48 44 ( HAKAN GÜNEŞ ) info@atagunturizm.com
Facebook
Twitter
Google Plus
Otobüs Bileti ve Uçak Bileti Visa Uçak Bileti MasterCard galileo