Yukarı Çık
Atagün Turizm
Telefon
Balayı Turları
Balayı Turları
Balayı turlarınız atagunturizm.com’da
Size özel fırsatlar burada!
Vize İşlemleriBalayı TurlarıTüm Dünya FuarlarıUçak Biletiniz 5 dakikada hazır.Atagün Turizm ile Tatilin Keyfini Çıkarın
Erken Rezervasyon İmkanları
Termal Oteller
Yurtiçi Yurtdışı Uçak Biletleri
Maximum 6 Taksit

İngiltere Vizesi


Ingiltere Vizesi İçin Gerekli Olan Belgeler.

  • ! İngiltere Yeşil Pasaport Sahiplerine Vize Uygulamaktadır.
  • ! Şirketimizin İngiltere Başkonsolosluguna sizin adınıza başvuru yapma yetkisi vardır.

İşveren olarak İngiltere vize başvurusu.

  • Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, İngiltere konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış, seyahat detaylarını ve vize talebinizi belirten İNGİLİZCE dilekçe (dilekçe imza sirküleri sahibi tarafından imzalanmalıdır.)
  • Ticari Sicil Gazetesi Fotokopisi
  • Vergi Levhasının Fotokopisi (İNGİLİZCE olması gerekmektedir.)
  • İmza Sirküleri Fotokopisi
  • Yeni Tarihli Faaliyet Belgesi Fotokopisi (İNGİLİZCE olması gerekmektedir.)
  • Hesap Cüzdan Fotokopisi (güncel olmalıdır.Gidiş amacı ticari ise şirket Turistikse şahıs hesap cüzdanı olmalı. İnternet dökümü kabul olmamaktadır.Eğer bankadan tastikli bir döküm alınacaksa , ekinde banka şubesinin imza sirküleri fotokopisi olmalıdır. )
  • Var ise Gayrimenkul tapu, araç ruhsatı, kira geliri v.s. fotokopisi
  • Var ise Kredi Kartları Ekstre Fotokopisi
  • Var ise Otel Ve Uçak Rezervasyonları,
  • Ticari Seyahatleriniz İçin İngiltere daki Firmadan Davetiye
  • Eğer eş, akraba, arkadaş , aile ziyareti için gidiliyorsa davet eden kişi kendi el yazısı ile veya bilgisayardan davet mektubu yazıp imzaladıktan sonra fax yada mail olarak yollamalıdır.adres ve telefon bilgilerini davet mektubunda belirtmelidir. Davet eden kişinin kimlik fotokopiside olmalıdır.
  • Kimlik fotokopisi
  • 2 Resim ( Arka Fonu Beyaz, Yeni Çekilmiş ve Rötuşlanmamış )
  • Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
  • İlk kez İngiltere vizesine başvuranların son okuduğu okulun diploma fotokopisi, Evli ise evlilik cuzdan fotokopisi ibraz etmeleri önerilir !!!

Bordrolu Çalışan olarak İngiltere vize başvurusu

  • Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, İngiltere konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış, seyahat detaylarını ve vize talebinizi belirten İNGİLİZCE dilekçe (dilekçe imza sirküleri sahibi tarafından imzalanmalıdır.)
  • Şirketin imza sirküleri
  • Vergi levhasının fotokopisi
  • Yeni tarihli faaliyet belgesi fotokopisi
  • Ticari sicil gazetesi fotokopisi
  • Sigorta işe giriş bildirgesi fotokopisi ( SSK giriş bildirgesi tekrar ve yeni işe giriş ise eski SSK işe giriş bildirgesi)
  • Son üç aylık bordro fotokopisi
  • Hesap Cüzdan Fotokopisi (güncel olmalıdır.Gidiş amacı ticari ise şirket Turistikse şahıs hesap cüzdanı olmalı. İnternet dökümü kabul olmamaktadır.Eğer bankadan tastikli bir döküm alınacaksa , ekinde banka şubesinin imza sirküleri fotokopisi olmalıdır. )
  • İşveren sigortalı ise SGK işe giriş bildirgesi, SGK hizmet dökümü
  • Var ise Gayrimenkul tapu, araç ruhsatı, kira geliri v.s. fotokopisi
  • Var ise Kredi Kartları Ekstre Fotokopisi
  • Var ise Otel Ve Uçak Rezervasyonları,
  • Ticari Seyahatleriniz İçin İngiltere daki Firmadan Davetiye
  • Kimlik fotokopisi
  • Eğer eş, akraba, arkadaş , aile ziyareti için gidiliyorsa davet eden kişi kendi el yazısı ile veya bilgisayardan davet mektubu yazıp imzaladıktan sonra fax yada mail olarak yollamalıdır.adres ve telefon bilgilerini davet mektubunda belirtmelidir. Davet eden kişinin kimlik fotokopiside olmalıdır.
  • 2 Resim ( Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış )
  • Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
  • İlk kez İngiltere vizesine başvuranların son okuduğu okulun diploma fotokopisi, Evli ise evlilik cuzdan fotokopisi ibraz etmeleri önerilir !!!

Ev Hanımı olarak İngiltere vize başvurusu

  • İngiltere konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış seyahat detaylarını ve vize talebiniz belirten dilekçe
  • Gayrimenkul tapu fotokopisi
  • Hesap cüzdan fotokopisi
  • Eşi çalışıyor ise veya işveren ise yukarıda belirtilen belgeler eklenecektir.
  • 2 Resim ( Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış )
  • Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
  • Kimlik fotokopisi
  • Eşinin geçerli yada eski İngiltere vizesi varsa fotokopileri

Öğrenci olarak İngiltere vize başvurusu

  • İngiltere Konsolosluğu vize departmanına hitaben dilekçe
  • Okuldan yeni tarihli öğrenci belgesi
  • 18 yaş dolmamış ise anne ve babadan İngiltere ya seyahat edebilmesi için muvafakat name
  • Aile işveren ise veya bordrolu ise yukarıda belirtilen belgelerin tamamı eklenecektir.
  • 2 Resim ( Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış )
  • Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
  • Kimlik fotokopisi
  • Anne veya Babanın geçerli yada eski İngiltere vize si varsa fotokopileri

Emekli olarak İngiltere vize başvurusu

  • İngiltere Konsolosluğu vize departmanına hitaben dilekçe
  • Emekli cüzdanı fotokopisi
  • Sağlık karnesi fotokopisi
  • Gayrimenkul tapu fotokopisi
  • Banka cüzdan fotokopisi
  • 2 Resim ( Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış )
  • Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
  • Kimlik fotokopisi

Devlet memuru olarak İngiltere vize başvurusu

  • İngiltere konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış seyahat detaylarını ve vize talebinizi belirten dilekçe (İngilizce )
  • Çalıştığı kurumdanGörev yeri bildirgesi (nerede ve hangi görevde olduğunu belirten resmi belge)
  • Bağlı olduğu kurumdan izin belgesi
  • Son üç aylık maaş bordrosu
  • SGK’lı ise işe giriş bildirgesi
  • Sözleşmeli ise noterden tastikli sözleşme ve maaş yazısı
  • Hesap Cüzdan Fotokopisi (güncel olmalıdır.Gidiş amacı ticari ise şirket Turistikse şahıs hesap cüzdanı olmalı. İnternet dökümü kabul olmamaktadır.Eğer bankadan tastikli bir döküm alınacaksa , ekinde banka şubesinin imza sirküleri fotokopisi olmalıdır. )
  • Var ise Gayrimenkul tapu, araç ruhsatı, kira geliri v.s. fotokopisi
  • Var ise Kredi Kartları Ekstre Fotokopisi
  • Otel Ve Uçak Rezervasyonları,
  • Eğer eş, akraba, aile ziyareti için gidiliyorsa davet edenin el yazısı ile hazılanmış davet mektubu (imzalı adres ve tel bilgisi olmalı )
  • 2 adet fotoğraf (Arka Fonu Beyaz, Yeni Çekilmiş ve Rötuşlanmamış  olmalıdır.)
  • Pasaport (Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
  • Kimlik fotokopisi
  • İlk kez İngiltere vizesine başvuranların son okuduğu okulun diploma fotokopisi, Evli ise evlilik cuzdan fotokopisi ibraz etmeleri önerilir !!!
ATA & GÜN TURİZM SEYAHAT HİZMETLERİ LTD. ŞTİ.
ADRES : SİNANPAŞA MH. ŞAİR NEDİM CAD.KÜÇÜK İŞ MERKEZİ NO:40 KAT:3 D.5 BEŞİKTAŞ / İSTANBUL
TEL : (212) 227 97 00 (pbx) - 0212 227 97 01
GSM : 0(532) 234 48 44 ( HAKAN GÜNEŞ ) info@atagunturizm.com
Facebook
Twitter
Google Plus
Otobüs Bileti ve Uçak Bileti Visa Uçak Bileti MasterCard galileo