Yukarı Çık
Atagün Turizm
Telefon
Balayı Turları
Balayı Turları
Balayı turlarınız atagunturizm.com’da
Size özel fırsatlar burada!
Vize İşlemleriBalayı TurlarıTüm Dünya FuarlarıUçak Biletiniz 5 dakikada hazır.Atagün Turizm ile Tatilin Keyfini Çıkarın
Erken Rezervasyon İmkanları
Termal Oteller
Yurtiçi Yurtdışı Uçak Biletleri
Maximum 6 Taksit

Çek Cumh. Vizesi

Çek Cumhuriyeti Vizesi İçin Gerekli Olan Belgeler.

! Şirketimizin Çek Başkonsolosluguna sizin adınıza başvuru yapma yetkisi vardır.

İşveren olarak Çek Cumhuriyeti vize başvurusu.

  • Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Çek Cumhuriyeti konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış, seyahat detaylarını ve vize talebinizi belirten dilekçe
  • Ticari Sicil Gazetesi Fotokopisi
  • Vergi Levhasının Fotokopisi
  • İmza Sirküleri Fotokopisi
  • Yeni Tarihli Faaliyet Belgesi Fotokopisi
  • Hesap Cüzdan Fotokopisi
  • Gayrimenkul Tapu Fotokopisi
  • Kredi Kartları Fotokopisi
  • Otel Ve Uçak Rezervasyonları,
  • Ticari Seyahatleriniz İçin Çek Cumhuriyeti daki Firmadan Davetiye
    ( Çek Cumhuriyeti dan gönderilen davetiyenin bir sureti sizde diğerininse Çek Cumhuriyeti konsolosluğu vize departmanında olması gerekmektedir.)
  • 2 Resim ( Arka Fonu Beyaz, Yeni Çekilmiş ve Rötuşlanmamış )
  • Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
  • Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 ? Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası

Bordrolu Çalışan olarak Çek Cumhuriyeti vize başvurusu

  • Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Çek Cumhuriyeti konsolosluğa hitaben, işveren tarafından yazılmış şirketteki görevinizi, seyahat detaylarını ve vize talebiniz belirten dilekçe.
  • Şirketin imza sirküleri
  • Vergi levhasının fotokopisi
  • Yeni tarihli faaliyet belgesi fotokopisi
  • Ticari sicil gazetesi fotokopisi
  • Sigorta işe giriş bildirgesi fotokopisi ( SSK giriş bildirgesi tekrar ve yeni işe giriş ise eski SSK işe giriş bildirgesi)
  • 4 aylık sigorta bildirgesi fotokopisi
  • Son üç aylık bordro fotokopisi
  • Şirketin hesap cüzdan fotokopisi
  • Gayrimenkul tapu fotokopisi
  • Kredi kartları fotokopisi
  • Turistik gidenlerden otel ve uçak rezervasyonları,
  • Ticari Seyahatleriniz İçin Çek Cumhuriyeti daki Firmadan Davetiye
    ( Çek Cumhuriyeti dan gönderilen davetiyenin bir sureti sizde diğerininse Çek Cumhuriyeti konsolosluğu vize departmanında olması gerekmektedir. )
  • 2 Resim ( Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış )
  • Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
  • Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 ? Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası

Ev Hanımı olarak Çek Cumhuriyeti vize başvurusu

  • Çek Cumhuriyeti konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış seyahat detaylarını ve vize talebiniz belirten dilekçe
  • Gayrimenkul tapu fotokopisi
  • Hesap cüzdan fotokopisi
  • Eşi çalışıyor ise veya işveren ise yukarıda belirtilen belgeler eklenecektir.
  • 2 Resim ( Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış )
  • Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
  • Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 ? Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası
  • Eşinin geçerli yada eski Çek Cumhuriyeti vizesi varsa fotokopileri

Öğrenci olarak Çek Cumhuriyeti vize başvurusu

  • Çek Cumhuriyeti Konsolosluğu vize departmanına hitaben dilekçe
  • Okuldan yeni tarihli öğrenci belgesi
  • 18 yaş dolmamış ise anne ve babadan Çek Cumhuriyeti ya seyahat edebilmesi için muvafakat name
  • Aile işveren ise veya bordrolu ise yukarıda belirtilen belgelerin tamamı eklenecektir.
  • 2 Resim ( Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış )
  • Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
  • Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 ? Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası
  • Anne veya Babanın geçerli yada eski Çek Cumhuriyeti vize si varsa fotokopileri

Emekli olarak Çek Cumhuriyeti vize başvurusu

  • Çek Cumhuriyeti Konsolosluğu vize departmanına hitaben dilekçe
  • Emekli cüzdanı fotokopisi
  • Sağlık karnesi fotokopisi
  • Gayrimenkul tapu fotokopisi
  • Banka cüzdan fotokopisi
  • 2 Resim ( Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış )
  • Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
  • Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 ? Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası
ATA & GÜN TURİZM SEYAHAT HİZMETLERİ LTD. ŞTİ.
ADRES : SİNANPAŞA MH. ŞAİR NEDİM CAD.KÜÇÜK İŞ MERKEZİ NO:40 KAT:3 D.5 BEŞİKTAŞ / İSTANBUL
TEL : (212) 227 97 00 (pbx) - 0212 227 97 01
GSM : 0(532) 234 48 44 ( HAKAN GÜNEŞ ) info@atagunturizm.com
Facebook
Twitter
Google Plus
Otobüs Bileti ve Uçak Bileti Visa Uçak Bileti MasterCard galileo